in

Otkriveno je kad izlazi The Mageseeker: A League of Legends Story

Početkom godine svjedočili smo najavi igre The Mageseeker: A League of Legends Story koja će nas staviti u ulogu Sylasa, jednog od mnogobrojnih šampiona iz League of Legendsa. Ovaj momak tako će od idućeg mjeseca, tačnije od 18. 4., dobiti zasebnu igru u kojoj će kroz izometrijsku perspektivu koristiti svoje prepoznatljive lance.

Riječ je o akcijskom RPG-u koji nas vodi u kraljevstvo Demacia kako bi poveli pobunu protiv Mageseekersa. Nakon što smo pobjegli iz zatočeništva, uz pomoć šarolike magije uništavat ćemo protivnike. Naravno, prepoznatljivu Sylasovu vještinu kopiranja protivničke magije ćemo također moći koristiti i ovdje.

Tijekom naše avanture po kraljevstvu imat ćemo i pomoć na bojnome polju od kojih će neka biti potpuno nova lica, a neka će biti poznata. Najavljuju se i različiti protivnici koji će nam pokušati zagorčati život te nas spriječiti u otkrivanju zakopane tajne koje ovo kraljevstvo skriva. Mageseeker bit će dostupan za PC, PlayStation i Xbox platforme te ćemo baciti magiju i u pokretu na Switchu.