in

Na popustu je stari PlayStation 4, ako želite novi model umjesto polovnog

Običaj nam je da vas obavijestimo kad je aktualni PlayStation 5 na popustu, a sada imamo malo drugačiji slučaj: po sniženoj cijeni nudi se stari PlayStation 4 (Slim).

Trenutno se kod domaćeg distributera PlayStation 4 model od 500 GB može pronaći po cijeni od 209,99 eura. Ponuda vrijedi do kraja petog mjeseca, isključivo za jednokratno plaćanje te uz isporuku preko webshopa.

Ruku na srce, rabljenje PS4 konzole možete pronaći i za manje od ovog iznosa, često u paketu s igrama, no znamo da neki baš vole nove stvari, otkutijavanje i miris hardvera koji nije prošao kroz tuđe ruke.

E sad, je li dvjestotinjak eura danas puno za konzolu staru jedno desetljeće? Odgovor će se razlikovati ovisno koga pitate – slobodno i vi komentirajte što mislite o tome.

Osobno znam da sam svoj prvi PlayStation One model prije 24 godine platio otprilike po sličnoj cijeni i zabavio se s tom konzolom premda je već bila na smjeni generacija. A danas su trendovi malo drugačiji – najigranije igre su i dalje one koje su izašle u eri PlayStationa 4, a aktualna PS5 konzola zapravo nikad nije bila na popustu – kad joj cijena i padne i dalje je to na razini redovne cijene po kojoj se konzola prodavala prije poskupljenja sredinom 2022. godine.

A da ne pričam o tome kako se Bloodborne na PS5 konzoli ne vrti ništa bolje nego na deset godina staroj četvorci

hcl